Mindjárt itt a VIECC 2018 - nyerj rá jegyeket!

2018. november 07.
4.6621
marco profilja, adatai
marco
Már két hét sincs az igazi geek paradicsom éves rendezvénye, az idei Wienna Comic Con megnyitójáig, ahol nem csak az Androgeek csapata vesz majd részt, de olvasóink közül is biztosan kint lesznek ketten - ingyen.

A Bécsben megrendezett képregényes, filmes, cosplay és gamer eseményre ugyanis 2 komplett hétvégi jegyet is kisorsolunk, ám a kettőből egy páros belépőt csináltunk, így gondold át kit hoznál magaddal és jelentkezz!

Ha szeretnél ott lenni haveroddal, csajoddal, pasiddal, vagy bárki mással november 17-18-án a VIECC 2018 rendezvényen, akkor az info@androgeek.hu címre írj egy emailt "VIECC 2018 nyereményjáték" tárggyal, a tartalomban pedig írd meg nekünk saját nevedet, valamint azét akit vinnél magaddal!

November 11-én, vasárnap sorsolunk, a nyertest pedig emailben értesítjük, ezért mindenképpen figyeljétek email fiókotokat vasárnap délután!

A több éve minden ősszel a bécsi Messe Wien-ben megrendezett esemény idén november közepén lesz, és ahogy eddig mindig, nem csak színészekkel, hanem képregény-rajzolókkal, cosplayerekkel és gaming-tematikájú helyszínekkel is találkozhatnak majd a látogatók.

Többek között itt lesz Eugene Simon a Trónok harcából, David Nykl a Stargate: Atlantisból, Sylvester McCoy a Doctor Who-ból, valamint a Kormányzó (David Morrissey) is a The Walking Dead-ből. Sok képregényrajzoló is a rendezvényen lesz, a Batman-es Neal Adams-et és a Bosszúállókat is rajzoló Jim Zub-ot érdemes kiemelni.

A cosplayerek közül érdemes kiemelni Ivy Doomkitty, Canvas Cosplay és Nana Kuronoma, valamint Tabitha Lyons nevét. AVIECC 2018 teljes programját itt találod, a résztvevők listája pedig erre található.

A jegyeket a itt lehet megvásárolni - már persze annak aki nem nyer.

A tavalyi rendezvény beszámolóját itt találod: VIECC 2017 beszámoló.

Az Androgeek a kiutazás költségéhez nem járul hozzá, a nyertest emailben értesítjük, és a vouchert (a jegyeket) is emailben küldjük meg!
5 hozzászólás

login_password

4 hónapja, 3 hete és 3 napja

Bár idén nem túl nagy a felhozatal de a kormányzóra kiváncsi lennék. Lehet játszom.

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Szuper, hála érte!

válasz erre

CharlieFirpo

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Köszönjük a lehetőséget, küldtem az emailt.

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Direktor írta:
GC-n már játszottam, nem lenne tisztességes itt is. Vagy igen?
Hehe, dettó!

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

GC-n már játszottam, nem lenne tisztességes itt is. Vagy igen?

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink