Mindhárom idei Pixel Snapdragon 835-öt kaphat

2017. április 26.
3.3881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
Idén minden eddiginél szorosabb verseny alakulhat ki a felsőkategóriás okostelefonok piacán, hiszen a Samsung mellé az LG is visszatért, miközben a HTC is tartogat valami érdekeset májusra és az Apple sem éppen a szokásos, "unalmas" S-szérián dolgozik ennyit.

Jó néhány gyártó állt rá arra, hogy az év második felében, jellemzően ősszel mutatja be a legerősebb készülékeit és nagy az esély arra, hogy a Google idén is így tesz. Márciusban beszámoltunk nektek az idei Pixel 2 és Pixel 2 XL halas kódneveiről, nemrég pedig több szempontból is érdekes hírek egészítették ki a két kódnevet.

Egyfelől nagy az esély arra, hogy Taimen kódnéven fejlesztenek egy harmadik Pixel készüléket, másfelől pedig több forrás is úgy értesült, hogy mindhárom modell Qualcomm Snapdragon 835-ös chipkészletre épül majd. Utóbbi hír nem túl nagy meglepetés, ám a három készülék hozhat érdekes dolgokat, hiszen a friss Pixel és Pixel XL mellé érkezhet esetleg egy a Nexus vonalra hajazó olcsóbb változat, de akár egy még komolyabb csúcsmodellel is dolgunk lehet, arról nem is beszélve, hogy ideje lenne már egy új Google táblagépnek.
2 hozzászólás

TEchie

7 éve, 7 hónapja és 2 napja

Új Nexus nem lenne rossz... Nagyon kár hogy megszűnt.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 7 hónapja és 2 napja

A Nexus visszatérése valamilyen formában szuper húzás lenne!

válasz erre