Mindenhova bemászik a Google Keep

2017. március 01.
4.3031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Google újdonságot jelentett be a Keep életében, amely hamarosan mindenki számára elérhető lesz a Google Docs és G Suite irodai szoftvercsomagokon belül, így még hatékonyabbá válhat a kezdetben furcsán fogadott jegyzetelő alkalmazás.
Advertisement

Az anno sokak által várt Google Keep a megjelenésekor sokak, sokunk szemében nem hozta azt a forradalmi újdonságot a Google alkalmazások keretein belül, ami miatt elengedhetetlen kényszert éreztünk volna amiatt, hogy használjuk a szoftvert.

De aztán ahogy telt múlt az idő, a sok kis apróság, észszerűnek és logikusnak tűnő tulajdonság hiánya, amik miatt kezdetben lehúzták az applikációt, frissítés keretében megérkezett, és egyre használhatóbb és jobb lett a Keep, a mostani változtatás, pontosabban újfajta integráció nagy lépés lehet a szoftver evolúciójában.

A Docs futtatásakor az eszközök menüpont alatt aktiválhatjuk a Keep integrációt, amely teljesértékűként fog futni a munkánk alatt, drag&drop funkcióval tudunk beilleszteni a jegyzeteink közül ötleteket, skitch-eket, tudunk keresni a vázlatok közt, valamint a többi, már jól megszokott funkciót is kihasználhatjuk.

A hamarosan mindenkinél elérhető új Docs és Keep fúzió nem csak weben, de a mobil platformokon is aktiválódik, így Android, iOS sőt Chrome OS-nél is.

Mindenhova bemászik a Google Keep - 2. kép

3 hozzászólás

Porthos

7 éve, 7 hónapja és 26 napja

Régen sokat használtam de aztán leálltam vele... Igaz, nem tudom miért. röhögő smiley

Jó hogy fejlődik, ráfér.

válasz erre

betyár

7 éve, 7 hónapja és 26 napja

Király, amúgy is használom a keepet.

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 7 hónapja és 26 napja

Ez tényleg nem rossz!

válasz erre