Mindenféle felhajtás nélkül mutatta be a Samsung a vadonatúj okostelefonját

2020. január 08.
9.7731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Épphogy túl vagyunk az S10 és a Note 10 széria Lite variánsának bejelentésén, valamint közel egy hónap választ minket el attól, hogy a Samsung megvillantsa a friss zászlóshajóit, még a kettő közé bepréselt a gyártó egy telefonbemutatót.

Senki nem számított rá, azonban mindenféle csinnadratta nélkül lerántották a leplet egy új kütyüjükről, a Galaxy XCover Próról, amely egyelőre csak Finnországban kapható, azonban többen is azt rebesgetik, hogy hamarosan több európai ország kaphat belőle, például Németország.

Január 31-én jelenik meg 499 eurós áron (kb. 166 ezer forint), ezért az összegért pedig egy 20:9-es arányú kijelzőt kapunk, illetve visszahoz egy olyan funkciót is, ami az elmúlt években hiányzik az okostelefonokból: kivehető lesz az aksi.

Hasonlóan a többi XCover mobilokhoz itt is találunk két programozható gombot: egyet a tetején, egyet a baloldalán. A bekapcsoló gomb egyébiránt ujjlenyomatolvasóként is működik. 6.3 colos LCD kijelzővel találkozunk, 2400×1080 pixellel, az egész masinát pedig az octa-core Exynos 9611 SoC lapka hajtja - ez van egyébiránt a Galaxy A51-ben is.

4050 mAh-s az aksi, valamint rendelkezésre áll a 15W-os gyorstöltés is, mint opció. 4GB RAM és 64 GB belső tárhely fogad minket, a duplakamerás setup pedig áll egy 25 MP-es főmodulból és egy 8 MP-es ultraszéles, sőt van egy 13 MP-es szelfi kamera is.
friss zászlóshajóit, még a kettő közé bepréselt a gyártó egy telefonbemutatót.'>
3 hozzászólás

zender

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Back to the past. mosolygó smiley

válasz erre

betyár

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nem túl szép telefon.

válasz erre

Kisfaludy82

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Na ilyet se hallottunk már tényleg régóta! mosolygó smiley

válasz erre