Mindenféle csinnadratta nélkül indította el a Facebook a saját Pinterest-klónját

2020. február 14.
5.9171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ahogyan arról elsők között a The Information is beszámolt, a Facebook elindította új platformját, amely kísértetiesen hasonlít a Pinterestre, ugyanis megérkezett a Hobbi névre hallgató oldal, ahol fotókat osztogathatunk meg.

Legyen szó főzés, sütés, művészet vagy bármilyen egyéb hobbitémakörről, a platform pontosan nekik szól, ráadásul az applikáció rendezi a feltöltött képeket is, így nyomon lehet követni a fejlődésünket egy adott területen - kvázi miből lett a cserebogár jelleggel.

Kolumbiában, Spanyolországban, Ukrajnában és Belgiumban jelent meg egyelőre az applikáció a forrás szerint. A Hobbi egyébiránt a Facebook negyedik kísérleti platformja a sorban, amit a tavaly nyáron összehozott új, kísérleti divíziójuk pakolt össze, az előző három befuccsolt nagyon hamar, de meglátjuk, ezzel mi lesz. App Store-on tölthető egyelőre az említett országokban a Hobbi.
elindította új platformját, amely kísértetiesen hasonlít a Pinterestre, ugyanis megérkezett a Hobbi névre hallgató oldal, ahol fotókat osztogathatunk meg.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 6 hónapja és 11 napja

Ronalddo írta:
Újabb lopás. röhögő smiley
Soha nem volt saját ötletük. Az egész egy vicc.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 6 hónapja és 11 napja

Újabb lopás. röhögő smiley

válasz erre