Minden Windows 10-es géppel működni fog a Samsung Flow

2017. július 04.
3.6341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Samsung nem sok készülékére telepít Windows operációs rendszert, de az elmúlt időszakban azért egy-két komolyabb megoldást piacra dobtak, melyek hoztak magukkal néhány hasznos új funkciót, melyek közül az egyik hamarosan nagyobb szerephez juthat.

Az idei MWC-n bemutatott Galaxy Book kapcsán felmerült Samsung Flow-ról van szó, melynek lényege az lenne, hogy a Galaxy eszközök szinkronban legyenek a Windows 10-es gépeinkkel.

Ez alatt nem csak az adatok szinkronizálását kell érteni, hanem az értesítések kezelését és bizony a Windows 10-es eszközök feloldását is, ami egy újabb biztonsági lépcső lehet a számítógépünk védelmében. A Samsung Flow eddig csak olyan Windows 10-es eszközökön működött, melyeket a Samsung gyártott, de állítólag hamarosan minden más gyártó Windows-os gépét is támogatni fog.

Az összhanghoz mindkét készüléken telepítve kell hogy legyen a Samsung flow, illetve androidos részről Android Marshmallow vagy újabb rendszerre van szükség.
3 hozzászólás

VDemon

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

macOS és a Linux KDE is tudja. Windowson meg egy külsős cégnek kell megcsinálnia. Na ez a ciki. És még a saját telefonjukkal sem tudták megcsinálni Microsofték, legalább ez lett volna egy csalogató arra a halott platformra.

válasz erre

Harder

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nem rossz feature de amíg nem a rendszer része addig ez sokaknak nem lesz érdekes.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 4 hónapja és 15 napja

Ez egy hasznos funkció, de akkor lenne az igazi ha natívan lenne a rendszerben.

válasz erre