Minden részlet kiderült az Oppo Find X2 120Hz-es kijelzőjéről

2020. január 20.
6.0712
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Igazán kiemelkedő kijelzőt kaphat majd az Oppo következő okostelefonja, mely a nagyobb és drágább zászlóshajókat megszégyenítő technológiával rendelkezhet, lévén kínai forrásoknak hála kiszivárgott minden részlet a kérdéses panelről.

Mint megtudtuk, az Oppo Find X2 egy 6,5 hüvelykes, 3168x1440 képpontos OLED kijelzővel kerülhet fel a boltok polcaira, és az aktuális trendek előtt adózva 120Hz-es képfrissítési ráta is helyet kapott benne, aminek főként a játékosok örülhetnek nagyon, noha akkumulátorkímélő üzemmódban természetesen 60Hz-re is módosíthatjuk ezt az értéket.

Az Oppo újdonsága kapcsán egyébiránt annyi biztos még, hogy a készüléket a Snapdragon 865 lapkakészletre építik majd fel, és azon túl, hogy támogatja az 5G-technológiát, kamerái már fel lesznek vértezve a Dual Pixel AF legújabb generációjával, sőt a rekordgyorsaságú 50W-os gyorstöltőt sem sajnálták belőle a kínaiak.
3 hozzászólás

corsaair

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Volt anno Find 7 telóm aminek az elsők között volt QHD felbontású kijelzője. Annak rendje és módja szerint merült is mint a Titanic, a 7a variánsa "csak" FHD felbontással majdnem másfélszer annyit bírt üzemidőben. Már akkor baromi jó volt a gyorstöltés, azóta csak fejlődtek.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Gyorstöltő durva lesz!

válasz erre

betyár

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ez jó gyorsan fog tölteni.

válasz erre