Minden elektromos kütyütől tiltja gyermekeit Vilmos herceg és Katalin hercegnő

2018. február 14.
2.0411
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár annak idején mi is játékkonzolok, számítógépek, mobiltelefonok, árkád játékgépek, flipperek és még a jó ég tudja miféle eszközök társaságában nőttünk fel, mégis ember lett belőlünk, de a hírek szerint a brit királyi család nem osztja velünk ezt a nézetet.

A Mirror magazin legutóbbi cikkében ugyanis arról írt, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegnő elképesztően szigorúak gyermekeikkel, ha a modern kor elektromos eszközeiről van szó, ezáltal megtiltják György hercegnek és Sarolta hercegnőnek is, hogy használják apjuk vagy anyjuk iPad-jét, melyen még csak mesét sem nézhetnek.

A lap úgy tudja, hogy a hercegi pár célja ezzel a szigorú nevelési módszerrel az, hogy gyermekeik inkább a körülöttük lévő világból tapasztaljanak, és ne a képernyőtől függjenek, ha jól akarják érezni magukat.

A kérdés viszont, hogy a modern világban mennyire jó ötlet szándékosan a középkorba süllyeszteni a gyerekeket, akik ezzel olyannyira lemaradnak társaiktól, hogy még egy érintőképernyős mérleget sem tudnak kezelni a boltban, ha szükségük lenne rá.
2 hozzászólás

Levi87

10 hónapja, 1 napja

A teljes tiltás nagyon nagy butaság, a mértékletesség elég lenne ebben az esetben is.

válasz erre

techiii

10 hónapja, 1 napja

Majd idővel engedik nekik. Biztos az iskolában is kell majd egy két dolog.

válasz erre