Minden eddiginél nehezebb lesz pénzt keresni a Youtube-on

2018. január 18.
1.6211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A Youtube a múltban rengeteg tehetségtelen ember gyors pénzkereseti forrásává vált, ami nem meglepő, hiszen ha egy csatorna elérte a 10 ezer megtekintést, akkor rögtön csatlakozhatott a Youtube Partner Programhoz, ahonnan már az adott felhasználó is részesült a reklámbevételekből.

Rengetegen váltak emiatt milliomossá a világon, azonban lassacskán a videómegosztó is belátja, hogy mekkora hibát követett el azzal, hogy segítettek arra érdemtelen embereket is celebstátuszba emelni, így a minap bejelentették, hogy drasztikusan szigorítják a partnerprogramhoz való csatlakozás feltételeit, ami ráadásul nemcsak az új, hanem a már meglévő felhasználókat is érinti, így simán kikerülhetnek a kérdéses körből.

A 10 ezer megtekintés mellett ugyanis a jövőben minden egyes csatornának legalább 1000 feliratkozót és 4 ezer órányi megtekintést is fel kell mutatnia a reklámbevételekhez, ami nyilván a bejáratott nevek esetében nem egy nagy mutatvány, de a kezdőknek komoly nehezítés lesz, hovatovább egyfajta szűrőt is jelent majd a minőségi tartalmak tekintetében.
4 hozzászólás

phoner

6 éve, 9 hónapja és 20 napja

Nagyon helyes. Igénytelen ****okkal van teli, iszonyat idegesítő és irritáló.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 9 hónapja és 20 napja

Ezzel szépen be is szopatták a tehetséges de mondjuk csóróbb embereket, mert reklámmal ezt pikk pakk el lehet érni de nulláról, hiába is vagy jó, nagyon nehezen.

válasz erre

inkognito

6 éve, 9 hónapja és 21 napja

Okozzon is. Már annyian vannak.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 9 hónapja és 21 napja

Nagyon sok minőségi youtube-os van, de ők ritkán lesznek népszerűek. Az ilyen Logan Paul-okat kapják fel. Gondolom a youtube pont miatta jött rá mekkora negatív reklám ez nekik. Őt törölték már a partnerprogramból.

válasz erre