Miért lesz olyan drága az iPhone 8? Mert a Samsung jól lehúzza az Apple-t!

2017. február 14.
4.0651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
A TechCrunch információi szerint egyáltalán nem voltak alaptalanok azok a hírek, amelyek szerint minden eddiginél drágább lehet majd az iPhone 8, így Európában jóval több mint 1000 dollárt is elkérhetnek majd a készülékért.

Ennek az oka nyilván a drágább alkatrészekben is keresendő, amit a lap szerint mi sem bizonyít jobban más, minthogy a Samsung jól lehúzza az Apple-t az OLED-panelekkel, lévén egyetlen kijelzőért 70 dollárt kér el a gyártó, vagyis majdnem kétszer annyit, mint korábban a 40 dolláros iPhone 7 kijelzőkért.

Az Apple azonban vélhetően nem tudja máshonnan pótolni óriási szükségleteit, ezért a nagy Alma a napokban a korábbi 100 millió berendelt OLED-panel mellé állítólagosan újabb 60 millió hajlított kijelzőt kért a dél-koreai gyártótól, amiért 4,3 milliárd dollárt fizettek.

Ebből az összegből derült fény arra, hogy a Samsung bizony jól megkéri az árát a hajlított paneleknek, ami pedig alaposan feltornázhatja az iPhone 8 vételárát is.
4 hozzászólás

rDAVE

1 éve, 5 hónapja és 13 napja

A kérdés... Miért ne tegyék? Ellenfeleknek tesznek be vele és még keresnek is rajta. Ez ilyen "fuck yeah" üzlet. Más kérdés, hogy az apple esélyes, hogy elkezd kutakodni alternatíva után a 9-hez, bár akkor meg a Samsung állíthat be hozzájuk egy jobb ajánlattal. Ha nagyon akarná az Apple, akkor keresne olyan pontot ahol csökkentheti az árat, ha máshol nem, hát akkor a haszonból...

válasz erre

Kileah

1 éve, 5 hónapja és 13 napja

Nagy Apple fan vagyok, de ezer dollárt soha nem adnék egy iPhone-ért. Az már nagyon a ló tulsó oldala.

válasz erre

TEchie

1 éve, 5 hónapja és 13 napja

Akkor is irreálisnak tűnik ez az áremelés...

válasz erre

inkognito

1 éve, 5 hónapja és 13 napja

Végülis igazuk van. Kérjék meg az árát.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink