Micsoda újítás: már időjárás-jelentésre is használható a Facebook

2017. február 17.
3.9011
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Habár a megfelelő oldalak tetszikelésével eddig is kaphattunk naprakész időjárás-jelentést a Facebookon keresztül, a közösségi portál azonban szeretne annyira az életünk részévé válni, hogy ez a funkció hamarosan beépül az applikációba.
 

A Techcrunch beszámolója szerint az elkövetkezendő néhány nap során a világ lakosságának mintegy 95 százaléka már elérheti majd a Facebook ezen kibővített funkcióját, amely nemcsak applikáció szinten, hanem a böngészős változatban is megjelenik majd ott, ahol a csoportjaink és oldalaink láthatók.

Habár ezzel egyetemben megmarad a sokak által kedvelt, az üzenőfal tetején megtalálható időjárás-előrejelzés opció, ellenben az egész ötnaposra bővül, és a funkciók között olyan beállítást is találhatunk majd, aminek jóvoltából folyamatosan kérhetünk időjárás-előrejelzést, akár figyelmeztetés formájában is.

Az új funkció természetesen folyamatosan ellenőrzi majd, hogy hol járunk, hová tartunk, egyszóval mindig az adott régióra érvényes értékek és adatok várnak benne ránk, amelyeket a Weather.com szolgáltat a Facebook számára.
3 hozzászólás

C64 fun

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ennek én speciel örülök!

válasz erre

Kisfaludy82

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ideje volt már valami normális funkciót is beletenni.

válasz erre

Hentes

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Mondjuk ennek legalább van értelme...

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink