Mi történik egy Teslával, ha nincs térerő a mobilodon? Csak nem indul be!

2017. január 18.
2.4631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Habár a Tesla elképesztő mértékben fejlődik és terjeszkedik világszerte, azért akadnak még hiányosságai, amelyek közül az egyik legsúlyosabbat a hétvégén Ryan Negri hozta nyilvánosságra saját Instagram oldalán.
 

Ryan ugyanis beszámolt róla, hogy szeretett volna egy hétvégi kiruccanást tartani a Red Rock Canyonban, ahol a semmi kellős közepén megállt egy pillanatra új Teslájával, hogy megigazítsa a hátsó ülésen pihengető kutyusok ágyát, amihez leállította az autót. Mint kifejtette: ez bizony rossz ötlet volt!

Autójához ugyanis nem vitt kulcsot, hiszen a Tesla egyik nagy újítása, hogy okostelefonról is könnyedén beindítható a szükséges társalkalmazással, azonban azt már a gyártó nem igazán hangoztatta, hogy ehhez bizony térerő is szükségeltetik, hogy a telefon kommunikálni tudjon a szerverekkel.

Az pedig a kanyonban nem volt, így Negri ott maradt a semmi közepén egy luxusautóval, és mivel senki sem járt arra, ezért feleségét küldte el, hogy keressen térerőt, és kérjen segítséget egy barátjuktól. Az asszony 2 mérföldnyi kocogás után talált jelet, így gyorsan fel is hívta egy ismerősét, aki elvitte nekik a szükséges kulcsokat az indításhoz.

Habár Negri maga is ludas volt a történetben, most unatkozó milliomosként mégis hangosan ócsárolja a Teslát minden internetes fórumon, amiért a gyártó ilyen eshetőségre nem készített a felhasználók számára egy alternatív lehetőséget.

Stranded 6 miles from home, 2 miles from cell service; our Saturday morning. The thought was to go for a quick drive to take some photos of the freshly-fallen mountain snow. Having only my phone in my pocket, I unlocked and started the car with it, and we left. 6 miles down the road we decided to turn back, but before that, had to adjust Mozy & Millie's car bed, so I exited the vehicle...bad idea. Need to restart the car now, but, with no cell service, my phone can't connect to the car to unlock it. Even with cell service, the car would also need cell service to receive the signal to unlock. @amymnegri, the hero she is, started running to reach cell service height. After about 2 miles she reached signal and called a friend for a ride to the house to grab the key fob. The key that will always be with me (now) when I drive that car.

Ryan Negri (@ryannegri) által közzétett fénykép,


3 hozzászólás

Fikarc

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Hogy lehet ennyire hülye valaki?

válasz erre

CharlieFirpo

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Aki hülye az megérdemli.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 4 hónapja és 8 napja

Ó te szegény. Még a kulcsot is lusta vagy magaddal vinni.
A kulcs és a telefon egymás alternatívái b+.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink