Mi biztosan nem állnánk neki a Google Pixel okostelefon javításának

2016. október 24.
3.1001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Az iFixit munkatársai - akik arra izgulnak, hogy bármilyen új kütyüt már a megjelenéskor darabokra szednek - most egy újabb aktuális készüléket, egészen pontosan a Google Pixel okostelefonját szedték darabokra kamerák előtt annak érdekében, hogy megmutassák a világnak: mi van a telefon belsejében, és mennyire könnyű szerelni azt meghibásodás esetén.

A teszten a Google nagyobb, XL-es "pikszlije" kapott szerepet, amit a csapat szerint nagyon nehéz szétszedni, ellenben nagy előnye, hogy ha egyszer sikerül eltávolítanunk a borítást, akkor belül elképesztő modularitást találunk, így nagyon sok alkatrészt egyszerűen kicserélhetünk benne meghibásodás esetén.

A látottak alapján azonban mi biztosan nem nyúlnánk bele a Google Pixel-be, hiszen bár a telefont a HTC gyártja, az több tekintetben is elég olcsó hatást kelt - persze ez csak a látszat -, még ha képes is fél órán át kibírni a víz alatt minden különösebb probléma nélkül.

A kijelentés alátámasztásának érdekében elegendő csak megnézni a középső panel és a kijelző hajlékonyságát, amelyeket elegendő egy kicsit jobban megfeszíteni ahhoz, hogy soha többé ne használhassuk a készüléket, amely a szerelhetőség szempontjából nem is kapott jobb értékelést a csapattól, mint 60 százalék.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 22 napja

Akármennyire óvatos volt még így is itt-ott megkínozta, én már egy forintot nem adnék ezért, ha össze is rakják. Ingyen még darabokban is jó lenne. röhögő smiley

válasz erre

Harder

8 éve, 1 hónapja és 22 napja

Az iPhone 7 Plus 7 pontot kapott, nem gondoltam volna hogy ez kevesebb lesz! meglepett smiley

válasz erre