Merészebb logóra cserélte a régit a Honor

2018. december 05.
6.9591
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Honor a Huawei égisze alatt debütált még 2014-ben, azóta pedig már meg is hódított 74 országot a kiváló ár érték arányú, első sorban az Y-Z generációnak szánt mobiljaival, a stabil piaccal rendelkező e-brand pedig elérkezett egy mérföldkőhöz, lecserélték a régi logójukat.

A cég több mint 100 verzió közül választotta ki az új arculatot, amelyet egyébként a Francia Esztétikai Akadémia tervezett, és hűen tükrözi a Honor merész technikai és színbeli megoldásait, amivel kicsit mindig is kitűntek a tömegből.

A legnagyobb változás egyértelműen a csupa nagybetű az eddigi kicsivel szemben, valamint, hogy a logó színátmenetes lett, amivel a válallat bátor színválasztásaira utlnak, de ne menjünk el szó nélkül a szlogen - For the brave - eltűnése mellett sem.

Ezt a továbbiakban is használja a cég, de a központi logóból eltűnt, ennek ellenére a továbbiakban is tartja magát ehhez a filozófiához a Honor, az persze más kérdés, hogy miért nem az újévnek futnak neki ilyen megújulással és miért így az év végén, de erre sosem kapunk választ.

Merészebb logóra cserélte a régit a Honor - 2. képMerészebb logóra cserélte a régit a Honor - 3. kép

4 hozzászólás

Ronalddo

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

Modernebb, fiatalosabb, az biztos. De nekem nem tetszik.

válasz erre

Levi87

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

Elsőre furának tűnik de csak szokás kérdése szerintem.

válasz erre

inkognito

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

Fiatalokhoz akarnak szólni az látszik.

válasz erre

csirkee

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Fiatalosabb az biztos.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink