Méregdrága luxusmobillal bővít a Gresso

2016. december 26.
3.6351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
dfp profilja, adatai
dfp
A Gresso neve bizonyára nem sok olvasónknak lehet ismerős, hiszen kevesen rendelkeznek több ezer dollárnyi fölösleges tőkével ahhoz, hogy viszonylag alacsony tudású mobilt vásároljanak maguknak.

A vállalat pedig pont erre szakosodott, nemrég ismét egy iszonyúan drága és persze limitált készülékkel álltak elő. Bemutatkozott ugyanis a Gresso Meridian Diamond Edition, mely egészen pontosan mától kapható.

A 450 darabos limitált széria tagjain egyenként 18 órát dolgoznak kézzel, a készülékház pedig titánból készült. A gomboknál szintén titánt használtak, majd pedig gyémánttal rakták ki őket.

A 30 000 dolláros készülék specifikációját nem részletezték, de vélhetően azonosak lesznek az "olcsóbb" modellekkel. Ezek két SIM-kártyát kezelnek, maximum GPRS és EDGE adatátvitelre képesek és 3 megapixeles hátsó kamerával rendelkeznek.
4 hozzászólás

techiii

7 éve, 10 hónapja és 17 napja

Te jó ég! Ez kinek kell?!

válasz erre

TEchie

7 éve, 10 hónapja és 17 napja

Aki megveszi az meg is érdemli.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 10 hónapja és 18 napja

Nekem mindegy miből van, ronda és gyenge... röhögő smiley Egyetlen szép része a csiszolt ház, de hát az bármiben az lenne. A kínai sz.romban az előlapi kamera is többre képes 3MP-nél, nemhogy a hátsó... röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

7 éve, 10 hónapja és 18 napja

Ez nagyon-nagyon-nagyon beteg dolog.

válasz erre