Méregdrága, de futurisztikus okostelefont mutatott be a Turing Robotics

2018. augusztus 01.
2.5641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Bár korábban is volt már okostelefonos próbálkozása a Turing Robotics-nak, azonban legújabb készülékükkel, a 2020-ban érkező HubblePhone-nal ismét elszaladt velük a ló, a méregdrága telefon ugyanis túlzás nélkül futurisztikus tulajdonságokkal rendelkezik majd.

A HubblePhone legnagyobb érdekessége az összehajtható elrendezésben keresendő, lévén a telefont többfelé is hajtogathatjuk majd, ezáltal akár videokamerás megoldást is előcsalhatunk belőle, ami nem meglepő, hiszen egy teljesen egyedi kamerarendszer mellett a kiterjesztett- és a virtuális valóságot is támogatná.

Az eszköz állítólag 15X optikai zoommal rendelkező kamerát kapna, de lesz rajta egy az iPhone X-et másoló szenzorsziget is, a hajlított kijelző mellé pedig erős hardvert tervezett a gyártó, noha erről csak annyit tudunk egyelőre, hogy a Qualcomm Snapdragon 855-ös lapkája dolgozhat benne - vélhetően egy erősen módosított Android operációs rendszer társaságában.

A HubblePhone természetesen már támogatná az 5G kapcsolatot, mindezekért azonban jó mélyen a zsebünkbe kellene nyúlni, hiszen 2750 dolláros indulóárat álmodtak meg hozzá a tervezők, ami átszámítva nagyon közel jár a 800 ezer forintos határhoz.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 2 hónapja és 16 napja

Nem csúnya. meglepett smiley

válasz erre

Harder

6 éve, 2 hónapja és 16 napja

Ez brutál! meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 2 hónapja és 16 napja

Azt a beteg elborult árazású mindenit neki! röhögő smiley De a cucc nagyon komoly.

válasz erre

betyár

6 éve, 2 hónapja és 16 napja

meglepett smiley wow nagyon nagyon komoly.

válasz erre