Menesztették a HTC vezérigazgatóját, meg is érkezett a vérfrissítés

2019. szeptember 17.
5.7101
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A HTC egykoron a mobiltelefonos világ releváns szereplője volt, azonban mára ennek nyomát sem lelni, és bár sokáig lehetne sorolni az okokat, minden egy szálra vezethető vissza: ilyenkor ildomos egy vezetőség cserét végrehajtani.

A PR Newswire be is dobta az infót, ami azért már érett egy ideje, miszerint menesztették a cég éléről Cher Wang vezérigazgatót, a helyére pedig Yves Maitre érkezik, az Orange (a világ egyik legnagyobb telekommunikációs vállalata) egykori tagja, ahol a Fogyasztói felszerelések és partnerségek osztályán tevékenykedett alelnökként.

Ebből fakadóan nyilván tisztában van azzal, hogy mégis miként lehet értékesíteni hatékonyan okostelefonokat, ami pedig pont kapóra jön a HTC számára, de hogy valóban beválik-e, azt semmi más nem fogja eldönteni, csak és kizárólag az idő múlása.
3 hozzászólás

mateszkusz

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Az a baj, hogy már nem igazán lehet "újat mutatni" mert jóformán ugyan azt a telefont veszed meg csak más a logó (samsung,huawei,apple..stb)
Viszont jó szoftverrel és egy jó árazással még vissza térhetnek.

válasz erre

Porthos

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

A HTC-nek egyetlen esélye van: olcsón adni jót. Akkor talán még visszatérhetnek, egyébként örökre végük. Bárki is áll a cég élén.

válasz erre

betyár

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem nagyon tudnak mit villantani így nem sok esélyük van.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink