Mélyen beépült a Skype az Android rendszerébe

2018. április 30.
4.0251
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Megérkezett a legújabb Skype a Google mobil operációs rendszere alá, az újdonságok közül pedig a produktivitást emelnénk ki, amivel igyekszik felzárkózni a Windows-nál látott megoldáshoz.

De mi is volna ez? A Microsoft fejlesztői gárdája úgy gondolta, ideje elhozni a hívás lehetőségét, ráadásul úgy, mint azt Windows esetében már tapasztalhattuk, ergo az operációs rendszer bármely pontjáról felvehetjük a kapcsolatot az adott személlyel.

A működés is egy az egyben ugyanolyan, így tehát elegendő a telefonszámra, vagy a kontakt személy nevére bökni a böngészőben vagy egyéb másik applikációban, és máris megkezdhetjük az interneten keresztüli kapcsolatfelvételt.

A Microsoft nagy erőket fektet abba, hogy a Skype olyan nagy nevekkel is fel tudja venni a versenyt, mint a WhatsApp vagy éppen a Telegram, ám ehhez még hosszú idő kell, mindenesetre az ő megoldásuk már átlépte az 1 milliárdos letöltést a Play Store-ban.
4 hozzászólás

strogg

11 hónapja, 2 hete és 4 napja

Legutóbb nagyjából két hónapja raktam fel. Egy napig élt, pánikszerűen szedtem le. elképesztően el van rontva az egész...

válasz erre

DarkZer0

11 hónapja, 2 hete és 6 napja

Levi87 írta:
Használ még valaki Skypeot?
Én még ritkán, de csak azért, mert pár ismerősömnek nem tetszik a Telegram és marad a Skype-nál... :/

válasz erre

Levi87

11 hónapja, 2 hete és 6 napja

Használ még valaki Skypeot?

válasz erre

Harder

11 hónapja, 2 hete és 6 napja

Szerintem már késő nekik, mindenki elment mellettük.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink