Meizu MX3 - Online

2014. május 12.
6471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
Láthatóan a Meizunak semmi kedve nem volt megmászni a hagyományos értékesítés akadályait: egyszerűen nemzetközi online boltot nyitott.

Így aztán nem kell ?meghívóra várni? (without invitation), hirdeti a Meizu már az online bolt nyitóoldalán ? nyilvánvaló beszólásként a minap hatalmas lendülettel indult, szintén kínai versenytársra, az OnePlus One-ra, amit momentán nem lehet megvásárolni. Az MX3-at bezzeg igen, ingyenes szállítással, 12 hónapos garanciával.



Igaz, az új Meizu csak majdnem olyan jó, mint az OnePlus One, de az a majdnem is remekül hangzik.

Kicsit fura méretezésű, 1080 x 1800 pixel felbontású, 5,1 hüvelykes kijelzőt; Samsung Exynos 5 nyolcmagos processzort; 2 GB RAM-ot; 8 megapixeles kamerát és 2400 mAh-s akkumulátort kapott. Elérhető 16, 32 és 64 GB belső tárhellyel, 399, 429 és 496 dolláros árakon. Ezek az összegek a készülék képességeihez, valamint a kategóriájába tartozó egyéb mobilokhoz képest kifejezetten barátinak számítanak.

A sohasem látott méretű kijelzőn kívül még egy szokatlan tulajdonsággal bír az MX3: operációs rendszere ugyanis az Android Jelly Beanen alapuló FlymeOS.

via hirado.hu
nincs még hozzászólás