Megvan, hogy Bezos mikor távozik az Amazon éléről

2021. május 27.
36.1281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Jeff Bezos pontos dátumot adott korábban bejelentett távozásához az Amazon vezérigazgatói posztjához kapcsolódóan: július 5-én fog távozni hivatalából, ugyanis ezen a napon adja át Andy Jassy-nek a stafétát.

Jassy ugyebár a társaság Amazon Web Services jelenlegi vezérigazgatója. Bezos a dátumot "szentimentálisnak" nevezve a társaság éves szerdai részvényes gyűlésén megjegyezte, hogy 1994. július 5-én lett megalapítva az Amazon - napra pontosan 27 évvel később pedig Jassy átveszi a pozíciót Bezostól.

Bezos először februárban jelentette be távozását az Amazon 2020 utolsó negyedévére vonatkozó jelentésének részeként, majd a lelépése után az Amazon igazgatóságának ügyvezető elnöke lesz - viszont ettől függetlenül tény, hogy egy korszak lezárul.
távozásához az Amazon vezérigazgatói posztjához kapcsolódóan: július 5-én fog távozni hivatalából, ugyanis ezen a napon adja át Andy Jassy-nek a stafétát.'>
4 hozzászólás

Levi87

3 éve, 1 hónapja

Nem annyira követtem az Amazon életét, itthon nem igazán érdekes a ténykedésük, de ikonikus figura. Fura lesz nélküle a cég.

válasz erre

CharlieFirpo

3 éve, 1 hónapja

Nekem az Amazon és Ő egy. Fura lesz hogy nem ő van az élen.

válasz erre

Fikarc

3 éve, 1 hónapja

Nem is tudtam hogy lelép! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 1 hónapja

De fura lesz, hogy más van a porondon...

válasz erre