Megvan az idei Debian SunCamp helyszíne

2017. február 20.
3.2071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Idén május 18 és 21 között kerül megrendezésre a Debian SunCamp, ahol a fejlesztők összegyűlnek és megvitatják az egyik legnépszerűbb open source üzemeltetői Linux disztribúcióval kapcsolatos teendőket, fejlesztéseket, mindezt ráadásul egy igen pazar környezetben.

A 2017-es Debian SunCamp otthona a spanyol Girona tartomány lesz, ahova a fejlesztők mellett az átlagos érdeklődőket is várják, ezzel párhuzamosan pedig azt ígérik, hogy a konferencián több érdekes szeminárium és workshop is megtalálható lesz annak érdekében, hogy még inkább népszerűsítsék a Debian Linuxot.

A télből a nyárba, lehetne ez is a 2017-es SunCamp mottója, hiszen Spanyolországban addigra már kellemes nyári idő lesz, így nincs is jobb annál, minthogy biztonsági teszteket futtass a medence mellett, vagy éppen az új ötleteidet vitasd meg fejlesztő társaiddal például a szaunában, vélekedik Martín Ferrari.

A helyszín tehát a tavalyi lesz, hiszen sokan emlékezhetünk, hogy a 2016-os SunCamp is Girona tartományban volt, de az időpont ahhoz képest kicsit változik, mivel május 18 és 21 között lesz idén, a Lloret de Mar-i Hotel Anabel-ben.
2 hozzászólás

Levi87

2 éve, 7 hónapja és 8 napja

Ez igen! DE jó lehet itt pötyögni!

válasz erre

Harder

2 éve, 7 hónapja és 8 napja

Pfffff így ki lehet bírni!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink