Megvan az első Ubuntu 17.04-et futtató eszköz

2017. április 13.
4.3691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A System76 a Twitteren jelentette be, hogy előrendelhető státuszba került a Galago Pro névre hallgató laptopjuk, amely kivételesen nem a hardvere miatt számít unikumnak, sokkal inkább a szoftver megoldás az, amitől igazán érdekes, hiszen a még meg sem jelent Ubuntu 17.04-gyel kérhetik a vásárlók.

Egyre szélesebb körben terjed az a meglátás, hogy a System76 névre hallgató angol cég forgalmazza a legjobb Ubuntu-val ellátott notebook-okat, és most egy újabb modellt tettek le az asztalra, amely nem csak a paramétereiben lenyűgöző, de a legtöbb Linux felhasználó szoftveres álmát is valóra válthatja, hiszen a hardver mellett az operációs rendszer is naprakész lesz, amiről a Zesty Zapus gondoskodik.

A 900 dollárról induló Galago Pro mindenből a legújabbat kapta, de az anyaghasználat és a dizájn is a prémium minőséget képviseli, hála az alumínium borításról. A hetedik generációs CPU mellett kapunk egy 13 colos 3K kijelzőt, igény esetén 3GB ramot és 6TB storage-et, USB C és 3.1-es csatlakozókat, valamint AC-s wifit és a már említett Ubuntu 17.04 Zesty Zapus-t, de aki még tartana az újdonságtól, kérheti 16.04-gyel is.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

technomancer

7 éve, 7 hónapja és 11 napja

Nagyon jó lett a video hozzá! mosolygó smiley És ez a laptop kicsit jobban néz ki mint az átlagos system 76-osok...

válasz erre

TEchie

7 éve, 7 hónapja és 12 napja

Hatalmas ez a videó hozzá! röhögő smiley

válasz erre

VDemon

7 éve, 7 hónapja és 12 napja

Korrekt eszköz!

válasz erre