Megvan a hajlítható Lenovo ThinkPad-széria árcédulája

2020. szeptember 29.
4.6421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Úgy fest, hogy az elkövetkezendő évek egyik legnagyobb heppje lesz a készülékek összehajthatósága, hiszen többek között most a Lenovo is újít ezen a téren, mégpedig a világ első origamizható ThinkPadjével.

A 13 colos ThinkPad X1 Foldról van szó, amely egy OLED kijelzőt állít csatasorba, a koncepció pedig az, hogy akár egy nagyméretű tabletként is használható kicsomagolt állapotban, azonban ha hozzácsapjuk az olyan kiegészítőket, mint az állvány és a billentyűzet, máris notebookot varázsolhatunk belőle.

Ehhez párosul egy 11. generációs Intel processzor, két USB-C port, egy SIM-kártya férőhely, 8 GB-nyi RAM, 1 TB háttértár és egy 50 Wh-s akkumulátor, hovatovább 5G támogatással is kikérhetjük a masinériát. Nagyjából egy kilogrammot nyom a kicsike, ugyanakkor bejelentették a még kisebb ThinkPad X1 Nanót, ami 900 grammot nyom.

Az új Evo platformon alapul a széria, ami papíron hosszabb üzemidőt, gyorsabb töltést illetve szélsebes bootolást hoz többek között. A Nano variáns 13 colos 2K kijelzővel érkezik, akár i7-es CPU-val is kikérhetjük, RAM és tárhely tekintetében pedig 16 GB-ig és 1 TB-ig is mehetünk. Az aksi 48 Wh-os, és akár Linux is futtatható rajta, ha a Windows 10 Pro nem feküdne.

Az év utolsó negyedében fog megjelenni mindkét készülék, a sima verzió 786 ezer forintos kezdőáron, míg a Nano 437 ezer forinttól szerezhető be.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

inkognito

3 éve, 9 hónapja és 15 napja

VDemon írta:
Beteg. röhögő smiley
Egy egyszerű samsung telefon kerül ennyibe. Ez pedig egy tablet. Szerintem jó az ár.

válasz erre

VDemon

3 éve, 9 hónapja és 15 napja

Beteg. röhögő smiley

válasz erre