Megvan a pontos dátum, mikor húzza le a rolót a Google+

2019. január 31.
5.6091
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Google bejelentette, hogy a kudarcba fulladt közösségi oldal próbálkozásának projektjét lezárja, így április másodikán végleg bezár a Google+, valamint törlik az összes felhasználót és a hozzájuk tartozó adatokat.

Ez persze nem teljesen új hír, ugyanis már tavaly decemberben nagyjából pontosította a dolgot a keresőóriás, akkor azonban csak annyit mondtak, hogy valamikor 2019 áprilisa és augusztusa között fogják bezárni az oldalt, mára azonban biztos lett az április 2-a.

A lezárási folyamat azonban már elkezdődött, ugyanis például február 4-től már nem készíthetünk új profilt, oldalt, közösséget vagy éppen eseményt. A következő mérföld a március lesz, amikortól már csak az adminisztrátorok tölthetik le a közösségekben lévő adatokat, addig még a felhasználóknak is joguk van rá.

Ezután pedig jön majd április eleje, amikor bezár a bazár, és aki addig valamit nem töltött le, utána már nem is fogja tudni, hiszen a Google minden adatot végelegesen töröl.
4 hozzászólás

Hentes

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

Kár érte, de tényleg. Nem volt rossz rendszer, csak nagyképű volt a Google, és nem is találta a hangot a vélhető célközönséggel...

válasz erre

VDemon

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

Máj napig tök sok közösséget itt követek. Tényleg sajnálom hogy ennyire nem tudtak vele mit kezdeni. Meghaladta a korát szerintem.

válasz erre

TEchie

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

Én már töröltem mindent rég. Kár érte.

válasz erre

techiii

8 hónapja, 1 hete és 4 napja

Itt az ideje.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink