Megújult a Huawei belépő kategóriás Y szériája

2019. március 08.
4.8291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Az Y7 2019-es változatáról van most szó, ami még ebben a hónapban a boltok polcaira kerülhet, a miért vegyük meg kérdésre pedig a Huawei a hatalmas akkumulátorral és a kategórián belüli kiemelkedő funkciókkal igyekszik válaszolni.

Az olcsóbb mobilok közé sorolandó Y széria első sorban a fiatalokat célozza, így hatalmas 6,25 colos kijelzőt, vékony kávákat, dupla hátlapi kamerát és óriási kapacitással rendelkező akkumulátort kapott, hogy a tartalomfogyasztást ne törje meg a gyenge üzemidő.

A Selfie Toning 2.0-ás algoritmussal igyekeznek elérni, hogy a manapság népszerű önarcképek is a lehető legtökéletesebbek legyenek, de a hátlapi 13+2MP-es rendszer esetén is próbálnak maximumot nyújtani, így még MI támogatással is megspékelték azt.

A 65 ezer forint környékén landoló okostelefon teljesítményét a Snapdragon 450 szolgáltatja majd, ami mellé 3GB RAM és 32GB háttértár dukál, a hátlap alatt pedig a fentebb említett bivaly akksi lapul 4000mAh-rel.

Zárszóként érdemes megemlíteni, hogy a Huawei Y7 2019 megkapta a Face Unlock 2.0-át valamint a dual kamerák alá került egy ujjlenyomat olvasó is, így a biztonságról sem feledkezett meg a kínai gyártó.
3 hozzászólás

Harder

5 éve, 5 hónapja és 27 napja

65K a belépő szint, nem gyenge. meglepett smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 5 hónapja és 27 napja

betyár írta:
Milyen áron lesznek?
Ott van benne, 65 ezer körül.

válasz erre

betyár

5 éve, 5 hónapja és 27 napja

Milyen áron lesznek?

válasz erre