Megszűnne a Samsung Galaxy Note széria?

2018. július 20.
2.6061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Tegnap még arról írtunk, hogy a Samsung vezérét a Galaxy Note 9-cel kapták lencsevégre, ma pedig már arról szólnak a hírek, hogy az S10 mellé már kapunk S Pent, ez pedig azt jelenti, hogy házon belül kannibalizálna a koreai gyártó.

Az elmúlt években már tapasztalhattuk, hogy az S széria is egyre csak nő, sőt a Plus modell már már Note dimenziókkal bír, ám hiába a méret, a Pen nélkül nem Note a Note.

Egy koreai portál szerint ezt a Samsung-nál is észlelték, így elképzelhető, hogy az idei Galaxy Note lesz az utolsó a család életében, hiszen jövőre már az S10, vélhetően abból is a Plus modellnél bukkan fel az S Pen.

Igazából a dolog mögött színtiszta üzleti érdekek állhatnak, hiszen így a Note és az S széria egymást kannibalizálná amit elkerülne a Samsung, de hátrányként ide sorolható az évi két csúcsmodell tradíciójának megszűnése.
kapták lencsevégre, ma pedig már arról szólnak a hírek, hogy az S10 mellé már kapunk S Pent, ez pedig azt jelenti, hogy házon belül kannibalizálna a koreai gyártó.'>
6 hozzászólás

Fikarc

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

Nem lepődöm meg. Évek óta csak szívnak vele, és semmit nem fejlődik.

válasz erre

Porthos

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

Ésszerű lépés lenne.

válasz erre

betyár

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

A note botrány óta nem csoda h nincs eladás így lassan megszűnik.

válasz erre

VDemon

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

Gondolom, az eladások annyira ****ok ennél a terméknél hogy nincs más megoldás.

válasz erre

technomancer

6 éve, 2 hónapja és 24 napja

Várható volt azért. Csak a probléma volt vele egy ideje, komolyan rá is fizettek. Ráadásul tényleg csak a pen a különbség.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 2 hónapja és 25 napja

Nekem mindegy hogyan hívják, csak ne dobják a pen-t. Nekem nincs, de videóban tökre tetszett, egyszer még kipróbálnám hosszabb távon. röhögő smiley Az összemosás nem tűnik bajnak.

válasz erre