Megszűnik a Google Now Launcher

2017. február 04.
4.0311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Google a tavalyi év őszén lezárta a Nexus termékcsaládot, amelynek az egyik legnépszerűbb szoftvere a Google Now-val párhuzamosan a Google Now Launcher volt, ám ahogy a hardver, úgy a szoftver is eltűnik a süllyesztőben.

Az új irányvonal a Google Pixel. Ezen a néven futnak tovább a keresőóriás sajátmárkás mobiljai, amelyek debütálásával egy időben piacra került a legújabb Laucher-ük, ami stílszerűen a Google Pixel Launcher nevet viseli.

Az elődhöz hasonlóan, a felhasználók és a rajongók azonnal telepíthették APK fájl formájában, de később a Play Store-ban is megjelent. Visszakanyarodva a Google Now Launcher-re, a cég úgy döntött, hogy befejezi a program támogatását.

A programindító 2014-ben mutatkozott be, és az azóta eltelt bő 2 évben nagy sikert aratott, hiszen olyan versenytársakat tudott megszorongatni a felhasználók kegyeiért vívott harcban, mint a Nova, az Action Launcher 3 vagy éppen az Apex.

Ennek ellenére az erőforrást inkább az új, Pixel Launcher névre keresztelt megoldásra fordítanák, így a Google Now Launcher március végével megszűnik.
2 hozzászólás

Kisfaludy82

7 éve, 9 hónapja és 27 napja

Nyilván minek fejlesztenék, ha más néven érhető el ugyanaz... röhögő smiley

válasz erre

Harder

7 éve, 9 hónapja és 27 napja

De ez csak egy névváltoztatás, nincs ebben semmi meglepő.

válasz erre