Megszűnhet a Lighting port a 2019-es iPhone-okon

2019. január 06.
4.0281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Azzal nem árulunk el nagy titkot, hogy az Apple iPhone 2018-as line up-ja korántsem akkora siker, mint az eredetileg Cupertinoban várták, így radikális változtatások szükségesek a mostani "gödör" megszüntetésére, ez pedig az univerzalitás lehet.

Jean Baptiste Su elmélete szerint az iPhone eladások növekedésében nagy szerepet játszhat, ha a mobilok nem lesznek annyira különcök, ergo több univerzális megoldást alkalmaznak a jövőben, az egyik ezek közül az USB Type-C bevezetése lehet.

Egy másik technológia már inkább csak reneszánszát élheti majd a 2019-es iPhone-oknál, ami pedig a TouchID visszatérése lenne. Természetesen innovatívabb kivitelben kapnánk vissza az ujjlenyomat olvasót, hiszen a technológia már engedné a kijelzőbe integrálva azt. Ezek ugyan egyelőre még csak találgatások, mindenesetre az biztos, hogy az Apple-nek muszáj lépnie valamit a vásárlások növelése érdekében, főleg mivel lassan az ös Apple fanok is Androidra váltanak.

Mi majdnem 100%-ban vagyunk biztosak abban, hogy az ujjlenyomat-olvasó nem fog visszatérni, ez téves feltételezés, viszont a Type-C egyáltalán nem lenne meglepetés, sőt, ennek előfutára a tavaly év végén megjelent iPad Pro.
4 hozzászólás

rDAVE

5 éve, 8 hónapja és 4 napja

A piac elkezdte korrigálni az Apple egóját. röhögő smiley Következő lehetne az árak lefaragása. röhögő smiley

válasz erre

technomancer

5 éve, 8 hónapja és 4 napja

TID visszalépés, miért tennék bele? röhögő smiley

válasz erre

Fikarc

5 éve, 8 hónapja és 4 napja

Egyértelmű hogy usb-c lesz, ez nem is kérdés. A touchid visszahozása viszont teljesen esélytelen.

válasz erre

TEchie

5 éve, 8 hónapja és 4 napja

Hát emberünk nem mondott túl sok újdonságot. röhögő smiley

válasz erre