Megszellőztette a Jaguar az elektromos XJ autó érkezését

2019. szeptember 11.
6.1881
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Frankfurt Motor Show 2019 keretein belül a Jaguar előhozakodott egy újdonsággal, ugyanis a Jaguar XJ gyártása most júliusban lett leállítva, és tudtuk jól, hogy kapni fog egy utódot, ráadásul egy elektromos autó képében.
 

A Jaguar Land Rover vezérigazgatója, Ralf Speth nem volt túl bőbeszédű egyelőre az autóval kapcsolatban, hiszen mindössze annyit osztott meg a publikummal, hogy gőzerővel dolgoznak rajta, így például sem megjelenési dátumunk, sem konkrét részleteink, sem végösszegünk nincs jelen pillanatban.

Nagy valószínűséggel még a munkálatok korai fázisában vannak, aminek megfelelően nem gyanítjuk, hogy a közeljövőben megszellőztetik az autó adatait, de ettől függetlenül kíváncsian várjuk, mi lapul a Jaguar tarsolyában ezúttal!

Az eseményen a fent látható képpel szellőztették meg a szóban forgó járgány érkezését.
3 hozzászólás

TEchie

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

100 millió.

válasz erre

rDAVE

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

Vidoros írta:
De fura a Jaguarnaé ilyet látni.
Muszáj nekik, mert a szélsőséges német "zöldek" rongálják a luxusautókat, köztük a Jaguar autóit is. Múltkor több, mint negyven autó szélvédőjét törték be vagy rongálták meg valahol az autót. VW autóinak szállítását is blokkolták és tüntetni is szoktak német kiállításoknál.

válasz erre

Vidoros

4 hónapja, 3 hete és 2 napja

De fura a Jaguarnaé ilyet látni.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink