Mégsem tiltják ki a TikTok alkalmazást Indiából

2019. április 24.
3.6911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Körülbelül egy hete jött a hír, hogy a TikTok nevű alkalmazást kitiltották Indiából, amiért több pornófelvétel is felbukkant a felületén, azonban most a Reuters úgy értesült, hogy visszavonta az ország bírósága a tiltást.

Ez azt jelenti, hogy mégsem kell az alkalmazás fejlesztőinek az egyik legnagyobb piacát nélkülöznie, ugyanis kiderült, hogy amennyiben Indiában kitiltják a TikTokot, az nekik napi (!) félmillió dolláros veszteséget és 250 alkalmazott pozíciójának veszélyeztetését jelentette volna.

A TikTok érvelése viszont meggyőzőre sikeredett, miszerint videóinak "nagyon kicsi" aránya nem megfelelő mindössze, és el is távolították a több mint 6 millió videót, amelyek megsértették a használati feltételeket és a közösségi iránymutatásokat az indiai felhasználók által létrehozott tartalom felülvizsgálata után.

A betiltás főképp azért jelenthetett volna óriási problémát, mert a tilalom megnövekedett jogi lépéseket és szabályozást írt volna elő más indiai közösségi médiaalkalmazások ellen, azaz több ilyen felület is elvérezhetett volna, ha megszűnik létezni számukra is az indiai piac.
kitiltották Indiából, amiért több pornófelvétel is felbukkant a felületén, azonban most a Reuters úgy értesült, hogy visszavonta az ország bírósága a tiltást.'>
3 hozzászólás

Direktor

5 éve, 5 hónapja és 1 napja

Akkor megint csak volt egy nagy izmozás, utána meg visszavonuló. röhögő smiley

válasz erre

Harder

5 éve, 5 hónapja és 2 napja

Mondjuk elég nagy a tét mind pénzben, mind alkamazottakban. Ésszerű hogy visszavonták.

válasz erre

zender

5 éve, 5 hónapja és 2 napja

"videóinak "nagyon kicsi" aránya" - "több mint 6 millió videót"

Az igen. röhögő smiley

válasz erre