Mégsem sikerült teljesen kijavítani a Windows 10 adatvesztési hibáját

2018. október 23.
7.0691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Alaposan megszaporodtak az elmúlt napokban azok a bejegyzések, melyek a világháló több nyilvános fórumán - például a Redditen - arra hívták fel a figyelmet, hogy a a Windows 10 őszi frissítésével mégsem sikerült teljesen kijavítani az adatvesztési problémát.

Bár a sima frissítés már nem töröl semmiféle adatot a Dokumentumokból, ellenben egy egészen hasonló hiba jelentkezett sokaknál, ami úgy tűnik, hogy még több embert érinthet, hiszen aki frissítette az operációs rendszert, az komoly problémákat tapasztalhat a fájlmásolással.

Sokan arról írtak ugyanis, hogy a gépen való másolgatás során - egyszerű mappából mappába - a Windows 10 nem dobta fel a felülírási opciót, hanem automatikusan módosította a fájlokat, ezzel több értékes adatuk is elveszett, de többen panaszkodtak arra is, hogy nem tudnak tömörített állományt kicsomagolni a gépükön.

A beszámolók szerint a problémák nem általánosak, vélhetően ismét csak bizonyos konfigurációk vagy szoftverek megléte mellett reprodukálható a hibajelenség - mi frissített gépen próbáltuk, nálunk minden rendben volt -, de amennyiben ilyesmivel találkozunk, ne lepődjünk meg, a Microsoft remélhetőleg hamar orvosolja a problémát.
4 hozzászólás

Fikarc

5 éve, 11 hónapja és 15 napja

Ugye senki nem lepődött meg valójában...? röhögő smiley

válasz erre

technomancer

5 éve, 11 hónapja és 16 napja

Te jó ég, mekkora bal****ok ezek! röhögő smiley

válasz erre

TEchie

5 éve, 11 hónapja és 16 napja

Microsoft! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 11 hónapja és 16 napja

Windows. röhögő smiley

válasz erre