Mégsem biztos, hogy Michael Keaton benne lesz a The Flash-filmben

2021. március 23.
34.8141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Anno minden DC-rajongó egyöntetűen megörült, amikor jött a hírt, hogy Michael Keaton visszatér Batman szerepében a The Flash-filmben, ráadásul mindezt Ben Affleck oldalán teszi, azonban úgy fest, korai volt az örömködés.

Hiába erősítette meg a Warner Bros. az egykori Bruce Wayne jelenlétét a multiverzumra kihegyezett alkotásban, a színész most mégis kifejtette, hogy mégsem olyan biztos, hogy benne lesz a filmben. Amikor a Comicbook munkatársai kérdezték a szerepről, eléggé bizonytalanul válaszolt, miszerint még ő maga sem tudja, hogy mi lesz, előbb a forgatókönyv utolsó változatát el kell majd olvasnia.

Ezenfelül a COVID-19 általi rizikófaktort is mérlegeli a 69 éves színész, miszerint ezzel mennyire teheti ki magát veszélynek, úgyhogy hiába lett konkrétan kijelentve, hogy benne lesz a The Flash-filmben, most már ott tartunk, hogy nem szabad rá mérget venni.
visszatér Batman szerepében a The Flash-filmben, ráadásul mindezt Ben Affleck oldalán teszi, azonban úgy fest, korai volt az örömködés.'>
3 hozzászólás

Kisfaludy82

3 éve, 4 hónapja és 2 napja

Nagyon nagy kár. szomorú smiley

válasz erre

muki

3 éve, 4 hónapja és 2 napja

Pedig legalább lett volna benne egy színész is. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

3 éve, 4 hónapja és 2 napja

Minek ez a Flash film... wtf smiley

válasz erre