Megölte volt feleségét, de hónapokig elhitette a Facebookon, hogy életben van

2018. december 28.
3.2701
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Elképesztő bűncselekményhez biztosított alapot a Facebook egy indiai orvos, Dharmendra Pratap Singh számára, aki még júniusban két társával hidegvérrel megölte volt feleségét egy nepáli út során.

Bár a nő eltűnését azonnal jelentették a hatóságoknak, azonban volt férje a Facebook segítségével képes volt elhitetni, hogy a nő életben van, ezáltal nemcsak bejelentkezett a profiljával, hanem folyamatosan posztolt, válaszolt az üzenetekre, tehát úgy tűnhetett, hogy Rakhi Srivastava életben van.

A nyomozók azonban a nő testvérének közbenjárásával gyanút fogtak, hiszen a telefonja nyomkövetőjének aktiválásával hazugságon érték a nevében posztolgató doktort, lévén a megadott helyszíntől több mint 2 ezer kilométerre volt a készülék, ami elég indok volt ahhoz, hogy a rendőrség ellenőrizze a volt férjet.

Megölte volt feleségét, de hónapokig elhitette a Facebookon, hogy életben van - 2. kép

Ő természetesen tagadta a történteket, azonban híváslistája és telefonja segítségével őt és bűntársait egyaránt hamar tetten érték. A férfi szerint azért döntött volt felesége meggyilkolása mellett, mert a váláskor nem tudtak dűlőre jutni közös ingatlanjuk tulajdoni jogáról.
4 hozzászólás

TEchie

6 hónapja, 3 napja

Nem csak egy rohadt genny, hanem még egy buta idióta is. És ez orvos ******'>*******.

válasz erre

Levi87

6 hónapja, 3 napja

A rohadt patkány.

válasz erre

csirkee

6 hónapja, 3 napja

Jesszusom de beteg.

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 3 napja

Idióta.

válasz erre