Megoldották a YouTube akksizabáló problémáját

2017. november 28.
7.0991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Megérkezett a legújabb YouTube, amelynek egyértelműen a legnagyobb újítása, hogy minden visszaállt a régi kerékvágásba, azaz, az iPhone tulajok fellélegezhetnek, nincs tovább akksizabálás.

Még a hónap elején kezdődött a probléma, amely sok fórum vezető száljává nőtte ki magát, és amiben arra panaszkodtak az iPhone felhasználók, hogy a népszerű videómegosztó, a YouTube kikészíti az iPhone-ok akkumulátorát.

Akkor az Apple és a Google is elismerte a szoftveres hibát, utóbbi azt is nyilatkozta, hogy rajta vannak a javításon, igyekeznek mihamarabb publikálni azt.

Tegnap estig kellett várni, ugyanis megérkezett a YouTube 12.45, amelynek a changelog-jában az alábbi mondat szerepelt: "Fixed an issue with battery usage". Ez pedig iPhone felhasználók millióinak csalt mosolyt az arcára, hiszen ezentúl nem kell úgy videót megnézniük, hogy előtte felkeresnek egy konnektort, mert az applikáció felemészti a mobil üzemidejét.
3 hozzászólás

Kisfaludy82

6 éve, 10 hónapja és 16 napja

Kellett nekik hozzá vagy két hét. röhögő smiley

válasz erre

Levi87

6 éve, 10 hónapja és 16 napja

Ez a Google is néha olyan hibákat csinál bakker... wtf smiley

válasz erre

technomancer

6 éve, 10 hónapja és 16 napja

Ezek a beragadó alkalmazások nekem teljesen érthetetlenek. Hogy nem derül ki, mielőtt kimegy, egy ekkora szoftvernél pl? meglepett smiley

válasz erre