Megoldódni látszik a ZTE problémája

2018. június 07.
3.8081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Még áprilisban bannolták a ZTE-t Amerikában, így az elkövetkező 7 évben nem kaptak volna alkatrészeket az USA-ból, sőt nem is forgalmazhattak volna ott semmit, ez pedig a cég csődjét jelentette volna, de Trump hajlandó volt tárgyalni a felfüggesztés feloldásáról, aminek meg lett az eredménye.

Hosszú tárgyalások után úgy fest, fény látható az alagút végén, azaz az USA és a ZTE megegyezése célegyenesbe ért, így a vállalatnak nem kell lehúznia a rolót, és valljuk be, Amerika sem veszít semmit azon, ha eltörlik a bant.

A megoldás egy szigorú büntetés és szabályozásban található, aminek fényében a ZTE letétbe helyez 400 millió dollárt, amit Amerika önkényesen magáévá tehet, ha előbbi újból jogsértő magatartást mutat, ám ekkor már 10 éves felfüggesztéssel is számolniuk kell.

Ha ez nem lenne elég, akkor az Egyesült Államok tovább fokozta a büntetést, így a ZTE-nek 30 napja van arra, hogy lecserélje a vezetőségi tagokat, valamint a gyártásért felelős személyeket.
5 hozzászólás

Harder

6 éve, 4 hónapja és 14 napja

Ez rohadt nagy szégyen szerintem az USAra nézve.

válasz erre

Kisfaludy82

6 éve, 4 hónapja és 14 napja

Szerintem ez óriási baklövés megint a Trumptól. Ezek szerinte mindent meg lehet velük tenni, szinte következmények nélkül.

válasz erre

betyár

6 éve, 4 hónapja és 14 napja

Nem hagyták veszni a dolgot.

válasz erre

Fikarc

6 éve, 4 hónapja és 14 napja

Hát rohadt nagy mákjuk van.

válasz erre

CharlieFirpo

6 éve, 4 hónapja és 14 napja

Nagyon kemény büntetés ez gy is. Felsővezetés nélkül maradni... Mert semmi nem garantálja hogy az újak jobbak lesznek.,

válasz erre