Meglepően jól muzsikált a Helio P90 az AnTuTu teszten

2018. december 28.
4.0481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Még december közepén érkezett meg a MediaTek friss középkategóriás lapkája, a Helio P90, amellyel kapcsolatban nem is kellett sokat várni az első tesztekkel, ugyanis egy prototípusban elég jól muzsikált az újdonság.

A GSMArenán bukkant fel a Helio P90 AnTuTu eredménye, ami pontosan 162 861 pont lett, ezzel pedig nagyon közel került a Snapdragon 710-es által hozott 170 ezerhez, összességében pedig elmondható, hogy ez igen figyelemre méltó.

Mi eredetileg picivel a szintén friss Snapdragon 670 alá (150 ezer) vártuk, így minket is meglepett a középkategóriás megoldás jobb pontszáma, így a 2019 első felében ezzel a megoldással érkező mobilokra nagyobb figyelmet kell majd szánni.

Főleg, mivel a 70-120 ezer forint közti ársávban a Kirin és Snapdragon csatába mostantól a MediaTek is komolyabban beleszólhat majd, ezzel pedig még feljebb tornázhatják magukat a kisebb büdzsével rendelkező kínai gyártók.

Meglepően jól muzsikált a Helio P90 az AnTuTu teszten - 2. kép

Helio P90, amellyel kapcsolatban nem is kellett sokat várni az első tesztekkel, ugyanis egy prototípusban elég jól muzsikált az újdonság.'>
3 hozzászólás

CharlieFirpo

5 éve, 9 hónapja és 6 napja

A középkategóriát eléggé meg fogja szorongatni ilyen áron, az biztos!

válasz erre

technomancer

5 éve, 9 hónapja és 6 napja

Ez kicsit fel fogja bolygatni a középmezőnyt.

válasz erre

Harder

5 éve, 9 hónapja és 6 napja

Végre többszereplős a piac.

válasz erre