Meglepő őszinteséggel reagált Taika Waititi a pletykákra, miszerint Star Wars-filmet fog készíteni

2020. február 13.
5.8071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Korábban felmerült, hogy Taika Waititi rendezhet egy saját Star Wars-filmet, aminek sokan megörültünk, hiszen a Thor: Ragnarök, a Jojo nyuszi és a The Mandalorian utolsó epizódja után érezhető, hogy elképesztően tehetséges direktorról van szó.

Azonban szimplán csak pletykák keringtek a Waititi-féle Star Wars-filmről, viszont ő most meglepő őszinteséggel reagált a Variety-nek ezekre a hangokra. Elmondta, hogy tudja, hogy az emberek látták őt olyan emberekkel, akik a Star Wars-hoz köthetőek, és azt is tudja, hogy sokan nagy megbeszéléseket hisznek ezzel kapcsolatban.

Bár konkrétan nem erősítette meg és nem is tagadta a film készültét, ugyanakkor azt elmondta, hogy imádná, ha csinálhatna egy Star Wars-filmet, viszont kizárólag egy feltétellel: ha helyesnek érzi azt. Ha benne van a pakliban, hogy az a film karriertemető lehet, akkor nem fog fejest ugrani.
saját Star Wars-filmet, aminek sokan megörültünk, hiszen a Thor: Ragnarök, a Jojo nyuszi és a The Mandalorian utolsó epizódja után érezhető, hogy elképesztően tehetséges direktorról van szó.'>
2 hozzászólás

Levi87

4 éve, 6 hónapja és 14 napja

Amennyi filmet csinálnak még a szériában, kell nekik majd még rendező jó sok. röhögő smiley

válasz erre

Direktor

4 éve, 6 hónapja és 15 napja

Hát jah csak konkrétan nem mondott semmit. röhögő smiley

válasz erre