Meglepő: a dinoszauruszok a galaxis túloldalán élhettek mindvégig

2019. november 09.
6.5271
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Túlzás nélkül megdöbbentő állítást közölt a NASA kutatója a minap a Twitteren, hiszen azt vallja, hogy azokban az időkben, amikor még dinoszauruszok jártak a Földön, akkor a planéta még a galaxis másik oldalán volt.

Mint azt tudjuk, a Föld kering a Nap körül, míg a Nap a galaxis középpontja körül kering. A planétánk 828 ezer km/h sebességgel halad, körülbelül 28 ezer fényévnyi távolságra a középponttól, ami azt jelenti, hogy nagyjából 230 millió évnek kell eltelnie ahhoz, hogy a Föld megkerülje a Tejútrendszer centrumát.

Ezen tények alapján felbuzdulva úgy véli Dr. Jessie Christiansen asztrofizikus, hogy a dínók a galaxis túlsó oldalán járták a Földet anno. A kérdéses tudós készített egy rövidke animációt, ami átadja ezt az információt, viszont fontos megjegyezni, hogy ezt Christiansen a saját szabadidejében dobta össze, ergo nem hivatalos körülmények között csinálta, ebből fakadóan pedig nem, nem dolgozik a NASA semmiféle titkos dinoszaurusz-projekten.

Christiansen posztja nem mostani keltezésű, azonban az utóbbi napokban kezdte el felkapni a közösség, és túlzás nélkül végigsöpörte az internetet ez a szenzációs teória.
4 hozzászólás

Fikarc

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Érdekes és ésszerű megállapítás, csak nem igazán számít semmit. De érdekes, az biztos!

válasz erre

Kisfaludy82

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Mondjuk ésszerű, csak még sosem gondoltam bele.

válasz erre

Levi87

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Érdekes megközelítés, de van benne ráció. Nem mintha bármit is jelentene egyébként számunkra.

válasz erre

CharlieFirpo

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Abszolút logikus.

válasz erre