Megkezdődött a Jason Statham és Dwayne Johnson nevével fémjelzett Halálos Iramban spin-off forgatása

2018. szeptember 10.
3.7211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Kétségtelen, hogy a legutóbbi Halálos Iramban-film legnagyobb népszerűségnek örvendő eleme Dwayne Johnson és Jason Statham párosának eszméletlen kémiája volt, és ahogy azt korábban már megszellőztették, készül a kettejük karakteréről szóló spin-off.

Nem csak, hogy készül, már meg is kezdték a forgatást, ahogy az A Szikla Instagram profiljáról kiderült, lévén a színész feltöltött egy fotót a felületre, mely megerősíti, hogy valóban Hobbs and Shaw címmel jön a mozi, és már túl is vannak az első forgatási napon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

DAY 1 and the evolution has officially begun. Long awaited Fast & Furious spin-off movie, #HobbsAndShaw is electric. My partner in heavy crime & fun @jasonstatham is lookin? like $1million bucks and holdin? it all down. Our visionary & bad ass director @davidmleitch (just directed Deadpool2) at the helm and ready to evolve the franchise in exciting and fresh new ways. And as always, our @sevenbucksprod president @hhgarcia41 capturing the dopest images thru his ???? lens. Keep crushing on that set boys... the man known as ?HOBBS? will touch down in London in two weeks. Pancakes, tequila and ass kickin?s ???????? on me. #Day1 #TheEvolution #HobbsAndShaw

therock (@therock) által megosztott bejegyzés,


Ahogy az már korábban kiderült, David Leitch látja el a rendezői feladatokat (Deadpool 2, Atomszőke), tehát akciók terén is komoly minőségre számíthatunk. Bár még pontos dátumunk nincs a premierhez, viszont amint megtudjunk, szólunk nektek, most már csak reménykednünk kell, hogy Leitch elkapja azt a hangulatot, ami illik a két főszereplőhöz.
3 hozzászólás

Levi87

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Hihetetlen hogy ebben a ****ban még lát valamilyen producer pénzt.

válasz erre

Direktor

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Az alapfilm is rohadtul unalmas, minek ennek még spinoff is?

válasz erre

Porthos

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Te jó ég, nem tudtam mi hiányzik!

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink