Megjött az ingyenes Red Hat, itt a Fedora 27

2017. november 15.
9.4451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Red Hat és a Fedora projekt csapata örömmel jelentette be, hogy elérhetővé vált a Fedora 27-es verziója, amely fejlesztése során kivételesen minden flottul ment.

A Fedora Linuxot általában az ingyenes Red Hat-ként szokás emlegetni, ami kiváló alternatíva lehet a fizetős Red Hat Enterprise Linux helyett, főleg mivel népszerűsége olykor vetekszik a Canonical által fejlesztett Ubuntu-val.

Ami miatt mindenképp javasolt kipróbálni az újdonságot az az, hogy a piacon lévő open source technológiák közül a legújabbak kaptak helyet a lemezképfájlban, olyanok, mint a Gnome 3.26-os asztali környezet, a Linux Kernel 4.13 vagy éppen a LibreOffice 5.4-es irodai szoftvercsomag.

Természetesen nem csak a Gnome verzió került publikálásra, hanem az összes Fedora spin letölthető, így a Fedora 27 Workstation, a Fedora 27 Atomic Host, a Fedora 27 KDE, a Fedora 27 Xfce, a Fedora 27 LXQt, a Fedora 27 Mate-Compiz, a Fedora 27 Cinnamon, a Fedora 27 LX DE és a Fedora 27 SoaS.
1 hozzászólás

Harder

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Basszus ennyi helyesírási hibát véteni, ne már, PixelHero.... wtf smiley Kis kezdőbetűvel tulajdonnevek, kihagyott betűk, félreírt szavak.... wtf smiley

válasz erre