Megjött a régóta pletykált óriás MacBook Pro - 16 colos kijelzővel támad!

2019. november 13.
10.0251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy ideje pletykálják már, hogy jöhet egy böszme nagy kijelzővel rendelkező MacBook Pro, ami végre nem egy 13 vagy 15 colos megoldás lesz, és bizony most véget vetett az almás cég a találgatásoknak, itt a 16 colos MacBook Pro hivatalos premierje.

A felbontás 3072x1920 képpont, amely egy 16 colos panelen terül el, 500 nites fényerővel. Zárójelben jegyeznénk meg, hogy a kijelző méretének növelését sikerült úgy összehozniuk, hogy közben effektíve nem lett nagyobb a kialakítás, mivelhogy mindössze a kávát vették kisebbre.

Az Escape gomb immáron fizikai formátumot ölt ismételten, illetve egy hangyányit rövidebbre vették a touchbar méretét. A billentyűzet egyébként is egy kisebb revitalizáción esett át, lévén a pillangós kapcsolók helyét átvette az ollós koncepció, így a sérülékenység potenciálja alaposan megcsappan.

A processzort szemlézve két opciónk van: egyrészt az Intel 9. generációs 2,6 GHz-es hatmagos, na meg a 2,3 GHz-es nyolcmagos darab közül, miközben mindezt egy AMD Radeon Pro 5300M vagy 5500M GDDR6 videókártya támogatja meg. Ehhez még dobjunk hozzá 8GB VRAM-ot, és voilá, kész is az erőmű!

Az aksiidőre 11 órát ígérnek, már amennyiben böngészést vagy AppleTV nézést fontolgatunk, hiszen az új MacBookot a valaha volt legnagyobb aksit működteti, ami MacBookban meglapult. Minimum konfigurációban 512 GB SSD vár ránk, azonban lehetőségünk van lecsapni 1, 2, 4 és 8 TB-os SSD-re is. A hűtés is alapos átalakításon esett át, így a hőelvezetés jóval effektívebben fog zajlani.

Az árszabás 949 000 forinttól rajtol, konfigurációtól függően értelemszerűen változik, és akár a több mint közel 2,3 milliós megoldásokig is eljuthatunk. Megjelenésről infó nincs egyelőre!

Megjött a régóta pletykált óriás MacBook Pro - 16 colos kijelzővel támad! - 3. kép


Megjött a régóta pletykált óriás MacBook Pro - 16 colos kijelzővel támad! - 4. kép


Megjött a régóta pletykált óriás MacBook Pro - 16 colos kijelzővel támad! - 5. kép

5 hozzászólás

TEchie

4 éve, 9 hónapja

Nem emeltek árat. meglepett smiley Mi van veled Apple? nyelvnyújtó smiley

válasz erre

marco

4 éve, 9 hónapja

Fikarc írta:
Hát ez sem lett olcsó, a hétszázát! meglepett smiley
Ugyanott indul mint az eddigi 15,4-es, csak erősebb konfigban, nagyobb kijelzővel.

válasz erre

Fikarc

4 éve, 9 hónapja

Hát ez sem lett olcsó, a hétszázát! meglepett smiley

válasz erre

Porthos

4 éve, 9 hónapja

Jajj, miért szivatnak meg karácsony előtt? röhögő smiley

válasz erre

Levi87

4 éve, 9 hónapja

Bakker és tényleg kiadták még idén!!! meglepett smiley És ami a durva, Apple árazásban ez a gép rohadt jó aron jött, mindenben sokkal jobb és nem emeltek árat! meglepett smiley

válasz erre