Megjelent az Oppo Reno a furán kiugró kamerával

2019. április 10.
3.6271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Korábban már beszámoltunk az akkor még csak készülőben lévő Oppo Reno mobilról, illetve annak furcsán kivitelezett előlapi kamerájáról ami inkább pletyka volt, de mára valósággá vált.

A fent, átlósan kiugró modul az igazi különlegessége a mobilnak, ami a furcsa kialakításának köszönhetően valószínűleg elég megosztó lesz a felhasználók között, de ha a pozitív oldalát nézzük, nincs notch.

Pár szót azért ejtsünk az unalmasabb részletekről. Az egyik modell kijelzője 6,4 colos OLED panel, ami mellé Snapdragon 710-es SoC és egy másodlagos ultraszéles látószögű kamera került, az első egyébként 48MP-es.

A másik modell 6,6 colos és itt már Snapdragon 855 lapul a burkolat alatt, kamera tekintetében pedig kiegészül egy harmadik lencsével, ami 10x-es optikai zoomra képes.

Egyelőre még csak indiai piacra szánt árakat publikáltak, a legolcsóbb 450 dollár, míg a legdrágább kivitel 710 dollár, de az európai debütálásra április 24-én kerül sor majd Zürich-ben.
beszámoltunk az akkor még csak készülőben lévő Oppo Reno mobilról, illetve annak furcsán kivitelezett előlapi kamerájáról ami inkább pletyka volt, de mára valósággá vált.'>
2 hozzászólás

techiii

5 éve, 5 hónapja és 16 napja

Majdnem ugyan olyan mint a Samsung.

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 5 hónapja és 16 napja

Nem sok mindenre használnám.

válasz erre