Megjelent a Kaspersky Internet Security ? Multi-Device 2015

2014. szeptember 01.
7581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Figyelem! Ez a hír a régi androgeek rendszerből lett átmentve, ezért képek és szövegformázások hiányozhatnak belőle!
scrn profilja, adatai
scrn
A Kaspersky frissítette otthoni felhasználók számára tervezett termékét, a Kaspersky Internet Security ? Multi-Device-t.

A program windowsos, OS X-alapú, valamint Android, iOS és Windows Phone operációs rendszert futtató eszközre is telepíthető, ezáltal nem kell minden egyes készülékre külön védelmi megoldást beszerezni.

Az online tevékenység megkönnyítésére dolgozta ki a Kaspersky programját, melynek frissített kiadását a napokban mutatta be. A Kaspersky Internet Security ? Multi-Device 2015 a jelenlegi és az új fenyegetésektől is védi a felhasználót.


Több platformon
Ma már az emberek többsége rendelkezik okostelefonnal is számítógépe mellett, hogy a táblagépet már ne is említsük. A Kaspersky Lab és a B2B International kutatása szerint 77 százalékuk többféle operációs rendszerű eszközt használ. Ezért szükség van egy olyan megoldásra számukra, mely a védelmet minden aktív eszközön biztosítja számukra. A Kaspersky frissített védelmi rendszere, az Internet Security a Windows, OS X-alapú és az androidos eszközre is telepíthető.

Az online fenyegetések világában
Egyre többen vásárolnak a netről, intézik pénzügyeiket, miközben egyre gyarapodik a fenyegetések száma is. A Kaspersky Lab havonta mintegy 20 ezer új mintát azonosít. Közleményükben kiemelik, hogy az adathalász webhelyek ? hamis weboldalak, amelyeket személyes információk ellopására hoztak létre ? óriási veszélyt jelentenek minden internetező számára, függetlenül attól, hogy milyen operációs rendszert használnak.
A szoftver
A Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 akár ingyenesen is letölthető, ám a Pro verziót használók számos további megoldást is igénybe vehetnek.  Az internetes bűnözők egyre kifinomultabb módszereket használnak, hogy tőrbe csalják áldozataikat, és személyes adataikhoz hozzáférjenek, így a netes védelem is ugyanolyan lényeges. A netes csalók, bűnözők naponta több mint 315 ezer rosszindulatú programot engednek szabadjára.

A program azonban valós idejű frissítéssel rendelkezik, és, mivel felhő-alapú védelmi megoldásról van szó, így a másodperc töredéke alatt (0,02) képes azonosítani az új veszélyeket a már ismert fenyegetések mellett.
nincs még hozzászólás