Megjelent a Cinnamon 3.4

2017. május 05.
3.5111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Jó hír a felhasználóknak, hogy elérhetővé vált az elsősorban Linux Mint alatt népszerűvé vált Cinnamon asztali környezet legfrissebb verziója, melybe számos újdonságot implementáltak a fejlesztők.

A Cinnamon 3.4-es verziója egy masszív frissítés, és jelen pillanatban még nem történt meg a hivatalos bejelentés, legalábbis Clement Lefebvre blogján semmi nyoma, de a teljes changelog már elérhető a GitHub-on.

Összesen több mint 160 módosítást hozott a Cinnamon 3.4, de ezek java része természetesen bugfix, amiket az elődnél véltek felfedezni és amiket mindenképpen javítani kellett, mielőtt egy új stabil Linux disztribúcióban kapna helyet az új asztali környezet. És ha már új változat, akkor itt érdemes megemlíteni, hogy a közelgő Linux Mint 18.2 Sonya alapértelmezettje a Cinnamon 3.4 lesz.

A foltozás mellett a legfontosabb módosítások például a cinnamon-stap-monitor utility, a vertikális panelek jobb elrendezése vagy éppen a Cinnamon beállításai közt található moduloknál helyet kapó futtatás most parancs jelenléte, amivel rögtön aktiválhatjuk a változást.
1 hozzászólás

VDemon

3 éve, 19 napja

NAgyon megszoktam már a Gnome Shellt, nehéz lenne visszaállni erre...

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink