Mégis van olyan amivel nem készült el az Apple a mai bemutatóra

2017. szeptember 12.
2.5891
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Már csak 1-2 óra van hátra és végre vége az egész eddigi évet átölelő iPhone mizériának, ugyanis az Apple lerántja a leplet a legújabb mobiljairól, illetve az azokhoz tartozó kiegészítőkről, illetve utóbbi nem állja meg így a helyét, mivel a legfrissebb információk alapján van amivel nem sikerült elkészülni időre.

A KGI dobta be azt az információt, ami szerint az Apple, a legújabb iPhone-okhoz tartozó wireless charger kiegészítőjével nem készült el, így azt nem, vagy csak egy majdnem kész változatát fogja ma prezentálni a nagyérdemű előtt.

Ahogy azt tudni vélik, nincs semmilyen fennakadás, tehát nem valami mérnökileg megoldhatatlan probléma állja útját a legfrissebb kiegészítőnek, hanem mivel a cupertinoi vállalat ezzel a megoldással új vizekre evezett, nem kalkulálták bele a fejlesztésbe a komplikáltabb wireless charger RF specikációkat, aminek az eszköz meg kell, hogy feleljen.

Ennek ellenére van egy minimális esély arra, hogy bemutatnak egy prototípust, hogy aztán a későbbi értékesítés, illetve a webshop-ban való megjelenés ne múljon el médiafelhajtás nélkül, de a valódi vásárlás időpontja még nem tisztázott házon belül sem.
2 hozzászólás

CharlieFirpo

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mint kiderült, csak jövőre jön a saját, de minden mással együttműködik!

válasz erre

TEchie

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nem is ez a legfontosabb most nekik.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink