Mégis megkaphatja díját a CES-ről kitiltott intelligens szexjáték

2019. május 13.
2.7091
OMA_Seriff profilja, adatai
OMA_Seriff
Nagy port kavart az idei CES expón a Lora DiCarlo néven elhíresült startup találmánya, mely Osé név alatt gyakorlatilag egy okosvibrátor lett, azonban éppen jellegéből fakadóan nem kaphatott meg egy értékes elismerést, amit eredetileg neki ítéltek.

A CTA akkor azzal indokolta az elutasítást, hogy a kérdéses eszköz a CES egyetlen kategóriájába sem illik bele, hovatovább obszcén dolog, ami ellen sokan már akkor szót emeltek, ennek pedig végül meg is lett a hatása, hiszen a szexjáték végül mégis megkaphatja az eseményen elnyert díjat.

A kulcsszó egyébiránt ismét a szexizmus volt, lévén 2018-ban egyszer már a szervezők fejéhez vágták ezt a kijelentést, de idén annyira hatásos volt, hogy a CTA végül egy elnézéskérő levél társaságában bejelentette: a DiCarlo csapata megkaphatja az elismerést az Osé nevű szexjátékért.

Az okosvibrátorként ismert eszköz érdekessége, hogy egy vadonatúj robottechnikát alkalmazva képes maximális realizmussal utánozni a száj, a nyelv és az ujjak érintését, vagyis olyan hatást kelt, mintha használója valódi partnerrel lenne együtt.

Az immáron díjnyertes termék várhatóan még idén ősszel a boltok polcaira kerül 300 dollár alatti árkategóriában.
3 hozzászólás

betyár

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ez azért diszkrimináció. Technika-technika az most mindegy hogy ez egy felnőtteknek szánt darab.

válasz erre

Kisfaludy82

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Mondjuk az tényleg gáz hogy bármilyen indokkal kitiltották.

válasz erre

inkognito

4 hónapja, 2 hete és 1 napja

Na tessék lassan lecserélhetnek minket a nők.

válasz erre

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink