Mégis megkaparinthatjuk az iPhone 8-at 1000 dollár alatt

2017. augusztus 26.
3.7811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
Már annyi pletyka, találgatás és elemzés van a közelgő iPhone 8-cal kapcsolatban, hogy nem hogy követni alig lehet, de kiigazodni sem egyszerű, így mindig az éppen aktuális ad beszédtémát a kütyütársadalomnak, mint a mostani is, ami az árcédulával kapcsolatos.

Ennek ellenére volt egy, ami igen megosztó, sőt zavaró tényező is lehetett sokaknak, akik kiéhezve várták, hogy megkaparinthassák a legújabb iPhone mobilt, mégpedig, hogy bőven 1000 dollár felett lesz a jubileumi modell induló ára.

A mai napon azonban a New York Times hasábjain Brian X Chen idézett egy anonim, de az Apple-heöz közeli forrást, ami szerint az idén érkező szinte minden nemében megújuló iPhone 8 be fog férni 1000 dollár alá, pontosan 999 dollár lesz az árcédula.

Még ha csak 1 dollár is, de a lélektani határ alatti készülék nagyban megdobahatja majd a vásárlásokat, igaz, ezért a legkisebb, 64GB-os telefont kapjuk majd meg, de a lényeg, ami sokaknak okozhat örömet az az, hogy megfizethetőbb áron marad az almás modell, ami azért is különösen jó hír, mert a nagy rivális, Samsung Galaxy Note 8 1000 euróról startolt a héten.
5 hozzászólás

Kileah

7 éve, 1 hónapja és 26 napja

Nagyon kíváncsi vagyok mennyi lesz nálunk...

válasz erre

Fikarc

7 éve, 1 hónapja és 26 napja

Horror ez így is úgy is. 300 ezer egy telefonért... wtf smiley

válasz erre

Levi87

7 éve, 1 hónapja és 26 napja

Nekem így is úgy is megfizethetetlen. röhögő smiley

válasz erre

Kisfaludy82

7 éve, 1 hónapja és 26 napja

Heteken belül megtudjuk a valóságot. mosolygó smiley Mindenesetre szerintem meglépik már csak a Samsung 1000 dolláros Noteja miatt is.

válasz erre

CharlieFirpo

7 éve, 1 hónapja és 26 napja

Erre most már tényleg nagyon kiváncsi vagyok! mosolygó smiley

válasz erre