Mégis lesz Mozilla Photon Linux alatt?

2017. május 18.
1.1771
PixelHero profilja, adatai
PixelHero
A Mozilla idei terve egy radikálisan átszabott böngésző, ami jelen pillanatban a Photon kódnevet viseli, és amiről korábban írtunk már az oldalon, ahol kifejtettük, hogy a pillanatnyi állás szerint nincs megcélozva a Linux mint platform, ám most mintha változni látszana a helyzet.

Egyelőre hivatalos megerősítés még nincs, hogy a Mozilla idei nagy dobása valóban elérhető lesz-e, mondjuk az egyik legnépszerűbb Linux disztribúció, az Ubuntu alatt, vagy esetleg másik forkokban, ennek ellenére a cég egyik aloldalán érdekes mockup-okat lehet kreálni a Photon-ról, amelyek közül az egyiket a Mozilla-tól Stephen Horlander publikálta.

Ebben egyértelműen látszik, hogy az elkészült dizájn Linux alatti megvalósítását ábrázolja, sőt szavazást is hirdetett, hogy vajon tetszik-e a felhasználóknak az általa kiötölt külső. A többség természetesen elégedett vele, bár vélhetően teljesen mindegy, hogy is néz majd ki először a Mozilla Photon, a Linuxot használóknak csak az számít, hogy ne csak a rivális operációs rendszerek legyenek képesek futtatni az új böngészőt.

Mégis lesz Mozilla Photon Linux alatt? - 2. kép

3 hozzászólás

TEchie

1 hete

Ha valaki Windows kinézetet szeretne nézegetni akkor valószínűleg Windowst használna...

válasz erre

DarkZer0

1 hete

Első ránézésre nekem bejön, bár most a Vivaldi-t nyúzom. Majd meglátjuk mi sül ki belőle...

válasz erre

rDAVE

1 hete

Úgy néz ki, mint az ubuntu, amit elsőként szokás átalakítani.

válasz erre

 

új kommentek

legutóbbi hozzászólások
 

Közösségi felületeink