Mégis lesz leszbikus csók a Lightyear című Pixar-filmben

2022. március 20.
53.0031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Miután a Pixar Animation Studios LMBTQ+ alkalmazottai és szövetségesei nyilatkozatot küldtek, amelyben azt állították, hogy a Disney vezetői aktívan cenzúrázták a nyíltan meleg érzelmeket a filmjeikben, Lightyear azonos nemű csókját most visszaállítják, miután eltávolították.

A Variety beszámolója szerint a Pixar következő játékfilmjében Hawthorne lesz a főszereplő, egy női űrhajós, aki egy másik nővel van kapcsolatban. A forrás megjegyzi, hogy bár a kapcsolat mindig is szerepelt volna a filmben, a kettejük közötti csókot eredetileg kivágták a filmből.

Miután azonban a Disney vezérigazgatója, Bob Chapek a floridai "Ne mondd, hogy meleg" törvényjavaslat mögött álló szponzorok pénzügyi támogatását és az erre adott gyenge választ követően azonban visszhangot kapott, úgy tűnik, hogy a jelenet visszakerült a filmbe.

Chapek később bocsánatot kért, elismerte, hogy cserbenhagyta az LMBTQ+ közösséget, és bejelentette, hogy szünetelteti a politikai adományozást, hogy új keretet teremtsen a politikai adományozásra, amely biztosítja, hogy a Disney érdekérvényesítése jobban tükrözze a saját értékeit".
3 hozzászólás

Levi87

2 éve, 3 hónapja és 5 napja

Szégyen. Ez egy történet elsősorban GYEREKEKNEK. Tényleg ez kell bele????

válasz erre

TEchie

2 éve, 3 hónapja és 5 napja

Gratulálok nekik, marha fontos momentum.

válasz erre

Porthos

2 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ez annyira rohadt gáz.

válasz erre