Mégis elkészülhet a Deadpool 3?

2018. augusztus 20.
3.9621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár több oldalról is azt hallgattuk az elmúlt hónapok során, hogy önálló Deadpool moziból ne számítsunk többre, és a karakter visszatérésére az X-Force-filmben várhatunk, most úgy néz ki, hogy mégis elkészülhet a harmadik felvonás.

Egyelőre csak pletyka szintjén kezelendő az információ, viszont egyes források alapján nem csak, hogy elkészülhet a Deadpool 3, de még a második rész rendezője, David Leitch is visszatérhet, és a film anyagi sikere alapján bőven egy elképzelhető forgatókönyv.

Amennyiben valóban Leitch ül majd a rendezői székbe, még legalább egy évig nem kezdődnek el a munkálatok, lévén Leitch dolgozik majd a The Division című játék filmadaptációján, no meg a Dwayne Johnson és Jason Statham nevével fémjelzett Halálos Iramban spin-offon, a Hobbs and Shaw-n. Reménykedjünk a legjobbakban, szívesen nézegetnénk még a vásznon a nagydumás Wade Wilsont.
5 hozzászólás

WillThaWheel

1 éve, 11 hónapja és 9 napja

Ez a karakter így lett kitalálva, hányszor kell még elmondani? Nem fér el 20 komoly film mellett egy ilyen idióta agymenés is?

válasz erre

Hyroto

1 éve, 11 hónapja és 9 napja

A magyar műsorokat is csinálják és hulladék az összes. Ezt már egy újabb generációnak csinálják nem csodálom, hogy nem tetszik.

válasz erre

muki

1 éve, 11 hónapja és 9 napja

A francot se érdekli már. Első is **** volt, a második még ****abb volt, most már a ZS kategóriára pályáznak vagy mi?

válasz erre

Direktor

1 éve, 11 hónapja és 9 napja

MINEK?????

válasz erre

TEchie

1 éve, 11 hónapja és 9 napja

Nagyon utálom ezt a filmet, nézhetetlen. Hihetetlen hogy még egy ****t akarnak belőle.

válasz erre